Wie zijn wij

Tandarts narcose is een nauw samenwerkingsverband tussen anesthesisten Huub Jessen en Rene Tilmans en Tandheelkundig Centrum Beuningen. 

Het team

De tandartsen die de behandelingen uitvoeren hebben allen ruime ervaring met het behandelen van patiënten onder volledige narcose. Enkele tandartsen hebben bovendien een officiële specialistenkwalificatie. Behandelingen onder parodontogie, implantologie, chirurgie en kindertandheelkunde zullen dan ook worden uitgevoerd door deze gespecialiseerde tandartsen.

De anesthesie wordt verzorgd door de anesthesioloog. Hij zal samen met een gekwalificeerde anesthesiemedewerker ervoor zorg dragen dat de anesthesie goed en veilig wordt uitgevoerd.

Behalve de tandartsen en anesthesiologen zullen ook onze andere medewerkers u bijstaan en begeleiden. Niet alleen tijdens de behandeling, maar ook ervoor en erna. Ook zij zijn zich ervan bewust dat het u heel veel moeite heeft gekost om deze stap te nemen en beschouwen het als een uitdaging om u met een tevreden gevoel terug te laten kijken op onze behandeling.

Nog meer weten?

Heeft u vragen over Tandarts Narcose? Belt u  ons gerust op. Wilt u graag vrijblijvend eerst een kijkje komen nemen in ons tandheelkundig centrum? U bent van harte welkom. Graag wel even bellen voor het maken van een afspraak. Dan staat een van de medewerkers voor u klaar.

Snel van je tandarts-angst af

Geen vele en landurige behandelingen om uw gebit weer op orde te brengen. Maar wel adequate nazorg en persoonlijke begeleiding om je angst te overwinnen.
Meer informatie

Meer informatie aanvragen

Vul hier uw email adres in voor onze uitgebreide brochure.

Klantervaringen

Na een aantal jaren niet bij de tandarts geweest te zijn, kwam ik terecht in Beuningen. Had via internet gezocht en de verhalen op de site van Beuningen spraken me het meest aan. Ik was dus niet de enige met angst voor de tandarts! Ik was zo zenuwachtig voor de eerste afspraak, schaamde me ook voor mijn gebit en was bang voor de reactie die ik zou krijgen. Maar ik had me druk gemaakt om niks, wat een ontzettend lieve medewerkers. Ze keken naar een oplossing en niet naar hoe het zo gekomen was. Ik ging, bevrijd van 1000 kg die op mijn schouders drukte, naar huis. Mijn gebit was niet te redden en een volledige prothes was de oplossing. Ik ben nog 2 x teruggeweest om te happen en op 23 nov ben ik onder narcose geholpen. Pijn achteraf heb ik nauwelijks gehad, een paar drukplekjes die door de tandtechnicus zo verholpen konden worden. Ik ben nu 3 1/2 week verder en ik kan weer breeduit lachen! En dat is onbetaalbaar! Het eten gaat steeds iets beter, heb me er al op ingesteld dat het wel een tijdje zal duren voordat dat helemaal goed gaat. Een afspraak maken in Beuningen is de beste beslissing die ik de afgelopen paar jaar heb gemaakt! Bedankt voor alles!

Liselore