Wie zijn wij

Tandarts narcose is een nauw samenwerkingsverband tussen anesthesisten Huub Jessen en Rene Tilmans en Tandheelkundig Centrum Beuningen. 

Het team

De tandartsen die de behandelingen uitvoeren hebben allen ruime ervaring met het behandelen van patiënten onder volledige narcose. Enkele tandartsen hebben bovendien een officiële specialistenkwalificatie. Behandelingen onder parodontogie, implantologie, chirurgie en kindertandheelkunde zullen dan ook worden uitgevoerd door deze gespecialiseerde tandartsen.

De anesthesie wordt verzorgd door de anesthesioloog. Hij zal samen met een gekwalificeerde anesthesiemedewerker ervoor zorg dragen dat de anesthesie goed en veilig wordt uitgevoerd.

Behalve de tandartsen en anesthesiologen zullen ook onze andere medewerkers u bijstaan en begeleiden. Niet alleen tijdens de behandeling, maar ook ervoor en erna. Ook zij zijn zich ervan bewust dat het u heel veel moeite heeft gekost om deze stap te nemen en beschouwen het als een uitdaging om u met een tevreden gevoel terug te laten kijken op onze behandeling.

Nog meer weten?

Heeft u vragen over Tandarts Narcose? Belt u  ons gerust op. Wilt u graag vrijblijvend eerst een kijkje komen nemen in ons tandheelkundig centrum? U bent van harte welkom. Graag wel even bellen voor het maken van een afspraak. Dan staat een van de medewerkers voor u klaar.

Snel van je tandarts-angst af

Geen vele en landurige behandelingen om uw gebit weer op orde te brengen. Maar wel adequate nazorg en persoonlijke begeleiding om je angst te overwinnen.
Meer informatie

Meer informatie aanvragen

Vul hier uw email adres in voor onze uitgebreide brochure.

Klantervaringen

Na 10 jaar mijn angst overwonnen en de stap gezet om een afspraak te maken in Beuningen. De eerste afspraak zat ik huilend en trillend op de stoel. Bij een normale tandarts was ik allang opgestaan maar Johan en zijn assistente bleven mij gerust stellen en stopte ook echt als ik het vroeg. Helaas was mijn bovengebit niet meer te redden en onder moesten er wat kiezen uit. Gisteren 14 januari ben ik onder gehele narcose behandeld. Wat een geweldige behandeling heb ik gehad en wat geven je ze de tijd om bij te komen. Mensen, angst is iets wat we niet begrijpen maar dit begrijpen ze wel in Beuningen. Bel voor die afspraak en ga lachend het jaar 2013 in!!!

Mary