Wie zijn wij

Tandarts narcose is een nauw samenwerkingsverband tussen anesthesisten Huub Jessen en Rene Tilmans en Tandheelkundig Centrum Beuningen. 

Het team

De tandartsen die de behandelingen uitvoeren hebben allen ruime ervaring met het behandelen van patiënten onder volledige narcose. Enkele tandartsen hebben bovendien een officiële specialistenkwalificatie. Behandelingen onder parodontogie, implantologie, chirurgie en kindertandheelkunde zullen dan ook worden uitgevoerd door deze gespecialiseerde tandartsen.

De anesthesie wordt verzorgd door de anesthesioloog. Hij zal samen met een gekwalificeerde anesthesiemedewerker ervoor zorg dragen dat de anesthesie goed en veilig wordt uitgevoerd.

Behalve de tandartsen en anesthesiologen zullen ook onze andere medewerkers u bijstaan en begeleiden. Niet alleen tijdens de behandeling, maar ook ervoor en erna. Ook zij zijn zich ervan bewust dat het u heel veel moeite heeft gekost om deze stap te nemen en beschouwen het als een uitdaging om u met een tevreden gevoel terug te laten kijken op onze behandeling.

Nog meer weten?

Heeft u vragen over Tandarts Narcose? Belt u  ons gerust op. Wilt u graag vrijblijvend eerst een kijkje komen nemen in ons tandheelkundig centrum? U bent van harte welkom. Graag wel even bellen voor het maken van een afspraak. Dan staat een van de medewerkers voor u klaar.

Snel van je tandarts-angst af

Geen vele en landurige behandelingen om uw gebit weer op orde te brengen. Maar wel adequate nazorg en persoonlijke begeleiding om je angst te overwinnen.
Meer informatie

Meer informatie aanvragen

Vul hier uw email adres in voor onze uitgebreide brochure.

Klantervaringen

Na 15 jaar niet meer naar de tandarts te zijn geweest omdat ik daar een panische angst voor had opgebouwd moest ik toch wat aan mijn gebit laten doen daar de ene na de andere kies of vulling afbrak en ik mij schaamde voor de mensen om mij heen, het wordt er tenslotte allemaal niet echt frisser op, dus heb ik contact gezocht met tc beuningen. Ik moet zeggen dat ik vanaf het eerste moment van het intake gesprek me zeer gerustgesteld voelde, er wordt eerst een rustig praatje met je gehouden waarna er een "rondje" door je mond wordt gemaakt met het gevreesde spiegeltje, de man moet tenslotte toch iets kunnen zien, maar er wordt niet geprikt of eng gedaan. Daarna worden er foto"s gemaakt en kun je weer lekker naar huis waar je dan na een paar dagen een begroting krijgt toegestuurd, in mijn geval moest er 1 kies getrokken worden en de rest kon gerestaureerd worden, wat mij zeer verbaasde daar ik de hoop voor de rest ook al had opgegeven. Deze week was het dan zover, slik, ik mocht naar beuningen voor mijn behandeling onder volledige narcose, het personeel daar, van receptioniste tot tandarts en anesthesist doet alle mogelijke moeite om je op je gemak te stellen en dat lukt ook nog wonder boven wonder. Ik ben weer thuis en ben erg blij met mijn "nieuwe" gebit, ik heb inderdaad al mijn eigen kiesjes nog op 1 na en het ziet er allemaal weer schoon en wit uit, de oude grijze vullingen zijn vervangen voor mooie witte, ik heb geen napijn, het eten gaat weer een stuk lekkerder en de adem is ook weer lekker fris. Kortom, als je ook zo"n angst hebt voor de tandarts en je "gebit is kapot aan het gaan kun je met een gerust hart naar beuningen gaan.

c.janssen