Veiligheid

De gehele narcoseprocedure geschiedt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie. De Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie heeft de de praktijk gevisiteerd en goedgekeurd voor tandheelkundige behandelingen onder narcose. Wij doen geen concessies, uw veiligheid staat bij Tandarts Narcose voorop. Behalve de narcoseapparatuur zijn ook de voorgeschreven bewakingsapparatuur aanwezig. Tijdens de narcose wordt u continu bewaakt door de anesthesioloog en een van zijn hooggekwalificeerde medewerkers.

Geen enkele medische ingreep is zonder risico, maar door de narcose zorgvuldig en nauwgezet volgens bovengenoemde richtlijnen uit te voeren, durven we te stellen dat er nauwelijks meer risico aan verbonden is dan aan een gewone tandartsbehandeling onder lokale verdoving.

Snel van je tandarts-angst af

Geen vele en landurige behandelingen om uw gebit weer op orde te brengen. Maar wel adequate nazorg en persoonlijke begeleiding om je angst te overwinnen.
Meer informatie

Meer informatie aanvragen

Vul hier uw email adres in voor onze uitgebreide brochure.

Klantervaringen

Na 10 jaar mijn angst overwonnen en de stap gezet om een afspraak te maken in Beuningen. De eerste afspraak zat ik huilend en trillend op de stoel. Bij een normale tandarts was ik allang opgestaan maar Johan en zijn assistente bleven mij gerust stellen en stopte ook echt als ik het vroeg. Helaas was mijn bovengebit niet meer te redden en onder moesten er wat kiezen uit. Gisteren 14 januari ben ik onder gehele narcose behandeld. Wat een geweldige behandeling heb ik gehad en wat geven je ze de tijd om bij te komen. Mensen, angst is iets wat we niet begrijpen maar dit begrijpen ze wel in Beuningen. Bel voor die afspraak en ga lachend het jaar 2013 in!!!

Mary