Veiligheid

De gehele narcoseprocedure geschiedt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie. De Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie heeft de de praktijk gevisiteerd en goedgekeurd voor tandheelkundige behandelingen onder narcose. Wij doen geen concessies, uw veiligheid staat bij Tandarts Narcose voorop. Behalve de narcoseapparatuur zijn ook de voorgeschreven bewakingsapparatuur aanwezig. Tijdens de narcose wordt u continu bewaakt door de anesthesioloog en een van zijn hooggekwalificeerde medewerkers.

Geen enkele medische ingreep is zonder risico, maar door de narcose zorgvuldig en nauwgezet volgens bovengenoemde richtlijnen uit te voeren, durven we te stellen dat er nauwelijks meer risico aan verbonden is dan aan een gewone tandartsbehandeling onder lokale verdoving.

Snel van je tandarts-angst af

Geen vele en landurige behandelingen om uw gebit weer op orde te brengen. Maar wel adequate nazorg en persoonlijke begeleiding om je angst te overwinnen.
Meer informatie

Meer informatie aanvragen

Vul hier uw email adres in voor onze uitgebreide brochure.

Klantervaringen

"Ze kunnen me nog meer vertellen" Dat dacht ik altijd als ik verhalen las van mensen die uiteindelijk een angsttandarts hadden bezocht en daar - na behandeling - tevreden en opgelucht vandaan kwamen. Ik wilde ze wel graag geloven, maar de drempel bleef voor mij eindeloos lang te hoog. Uiteindelijk moet je erkennen dat van uitstel nooit afstel kan komen in het geval van tanden en kiezen. Je loopt na verloop van tijd volkomen voor schut en je gezondheid (zowel geestelijk als lichamelijk) heeft er ernstig onder te lijden. Sinds een aantal weken heb ik een volledige prothese, mijn gebit is onder narcose verwijderd. En nu "kan ik wat meer vertellen" Zo onbewust had ik een soort vijandbeeld ontwikkeld naar alle mensen die werkzaam zijn in de mondzorg. Krankzinnig natuurlijk, maar angst doet rare dingen met een mens. Inmiddels weet ik beter. In het Tandheelkundig Centrum Beuningen ben ik geweldig geholpen en begripvol bejegend door alle medewerkers: de dames aan de telefoon, de tandarts Johan, de protheticus Jan, de assistentes, de anesthesist (wiens naam ik ben vergeten in de zenuwen, schande). Het is echt waar, wat ze daar doen in TCB is mensen helpen. Echt helpen. Het enige dat je zelf moet doen, is bellen voor een afspraak. En durf dat maar gerust!

Anoniem