Mogelijkheden

Verstandskiezen verwijderen

Het trekken van kiezen (en met name de verstandskiezen) kan als erg vervelend gezien worden. Zeker als de tandarts aangeeft dit niet zelf te kunnen en dat er verwezen wordt naar de kaakchirurg. Bij Tandarts Narcose is het mogelijk om de verstandskiezen te verwijderen zonder dat je het mee hoeft te maken. 

Totaal extractie en vervanging door een volledige prothese

Is uw gebit te slecht om te behouden en moeten alle tanden en kiezen worden verwijderd? Ook dit is een veel uitgevoerde behandeling onder narcose. Als u wakker wordt uit de narcose is de tandarts klaar en zit de prothese al op zijn plek!

Snel van je tandarts-angst af

Geen vele en landurige behandelingen om uw gebit weer op orde te brengen. Maar wel adequate nazorg en persoonlijke begeleiding om je angst te overwinnen.
Meer informatie

Meer informatie aanvragen

Vul hier uw email adres in voor onze uitgebreide brochure.

Klantervaringen

Na 10 jaar mijn angst overwonnen en de stap gezet om een afspraak te maken in Beuningen. De eerste afspraak zat ik huilend en trillend op de stoel. Bij een normale tandarts was ik allang opgestaan maar Johan en zijn assistente bleven mij gerust stellen en stopte ook echt als ik het vroeg. Helaas was mijn bovengebit niet meer te redden en onder moesten er wat kiezen uit. Gisteren 14 januari ben ik onder gehele narcose behandeld. Wat een geweldige behandeling heb ik gehad en wat geven je ze de tijd om bij te komen. Mensen, angst is iets wat we niet begrijpen maar dit begrijpen ze wel in Beuningen. Bel voor die afspraak en ga lachend het jaar 2013 in!!!

Mary