Over de narcose behandeling

De anesthesiologen passen bij ons “intraveneuze anesthesie”, oftewel de narcose toe. Dit is eigenlijk de huidige standaard in vrijwel alle ziekenhuizen in Nederland. Het slaapmiddel wordt door middel van een infuus toegediend. Voor u betekent dit dat dit infuus wordt ingebracht in uw handpalm. En dit is dan ook meteen alles wat u zelf bewust meekrijgt. Binnen enkele tellen valt u in slaap en gaat de anesthesioloog de verdere voorbereidingen treffen voor de narcose. Hierna gaat de tandarts zijn werk doen. Tijdens de narcose wordt u continu bewaakt door de anesthesioloog en zijn medewerkers.

Als de tandarts klaar is met zijn behandeling dan wordt het infuus weer stopgezet en binnen ca. 5 minuten wordt u weer wakker uit de narcose. Van de hele behandeling hebt u dan helemaal niets meegekregen. Als u na korte tijd ( ca. 10 minuten) weer kunt opstaan, begeleiden wij u naar een speciale uitrustkamer, waar ook de anesthesioloog nog even een oogje in het zeil kan houden. Na ca. een half uur kunt u al weer naar huis. Wel adviseren wij u om nog niet zelf achter het stuur gaan te zitten. Nabezwaren komen niet of nauwelijks voor.

Snel van je tandarts-angst af

Geen vele en landurige behandelingen om uw gebit weer op orde te brengen. Maar wel adequate nazorg en persoonlijke begeleiding om je angst te overwinnen.
Meer informatie

Meer informatie aanvragen

Vul hier uw email adres in voor onze uitgebreide brochure.

Klantervaringen

Na een aantal jaren niet bij de tandarts geweest te zijn, kwam ik terecht in Beuningen. Had via internet gezocht en de verhalen op de site van Beuningen spraken me het meest aan. Ik was dus niet de enige met angst voor de tandarts! Ik was zo zenuwachtig voor de eerste afspraak, schaamde me ook voor mijn gebit en was bang voor de reactie die ik zou krijgen. Maar ik had me druk gemaakt om niks, wat een ontzettend lieve medewerkers. Ze keken naar een oplossing en niet naar hoe het zo gekomen was. Ik ging, bevrijd van 1000 kg die op mijn schouders drukte, naar huis. Mijn gebit was niet te redden en een volledige prothes was de oplossing. Ik ben nog 2 x teruggeweest om te happen en op 23 nov ben ik onder narcose geholpen. Pijn achteraf heb ik nauwelijks gehad, een paar drukplekjes die door de tandtechnicus zo verholpen konden worden. Ik ben nu 3 1/2 week verder en ik kan weer breeduit lachen! En dat is onbetaalbaar! Het eten gaat steeds iets beter, heb me er al op ingesteld dat het wel een tijdje zal duren voordat dat helemaal goed gaat. Een afspraak maken in Beuningen is de beste beslissing die ik de afgelopen paar jaar heb gemaakt! Bedankt voor alles!

Liselore