Over de narcose behandeling

De anesthesiologen passen bij ons “intraveneuze anesthesie”, oftewel de narcose toe. Dit is eigenlijk de huidige standaard in vrijwel alle ziekenhuizen in Nederland. Het slaapmiddel wordt door middel van een infuus toegediend. Voor u betekent dit dat dit infuus wordt ingebracht in uw handpalm. En dit is dan ook meteen alles wat u zelf bewust meekrijgt. Binnen enkele tellen valt u in slaap en gaat de anesthesioloog de verdere voorbereidingen treffen voor de narcose. Hierna gaat de tandarts zijn werk doen. Tijdens de narcose wordt u continu bewaakt door de anesthesioloog en zijn medewerkers.

Als de tandarts klaar is met zijn behandeling dan wordt het infuus weer stopgezet en binnen ca. 5 minuten wordt u weer wakker uit de narcose. Van de hele behandeling hebt u dan helemaal niets meegekregen. Als u na korte tijd ( ca. 10 minuten) weer kunt opstaan, begeleiden wij u naar een speciale uitrustkamer, waar ook de anesthesioloog nog even een oogje in het zeil kan houden. Na ca. een half uur kunt u al weer naar huis. Wel adviseren wij u om nog niet zelf achter het stuur gaan te zitten. Nabezwaren komen niet of nauwelijks voor.

Snel van je tandarts-angst af

Geen vele en landurige behandelingen om uw gebit weer op orde te brengen. Maar wel adequate nazorg en persoonlijke begeleiding om je angst te overwinnen.
Meer informatie

Meer informatie aanvragen

Vul hier uw email adres in voor onze uitgebreide brochure.

Klantervaringen

Na 10 jaar mijn angst overwonnen en de stap gezet om een afspraak te maken in Beuningen. De eerste afspraak zat ik huilend en trillend op de stoel. Bij een normale tandarts was ik allang opgestaan maar Johan en zijn assistente bleven mij gerust stellen en stopte ook echt als ik het vroeg. Helaas was mijn bovengebit niet meer te redden en onder moesten er wat kiezen uit. Gisteren 14 januari ben ik onder gehele narcose behandeld. Wat een geweldige behandeling heb ik gehad en wat geven je ze de tijd om bij te komen. Mensen, angst is iets wat we niet begrijpen maar dit begrijpen ze wel in Beuningen. Bel voor die afspraak en ga lachend het jaar 2013 in!!!

Mary