Angstvermindering

Nadat uw gebit weer op orde is gebracht onder narcose, is het belangrijk te voorkomen dat de gebitsproblemen weer terugkomen. Ook bent u na de narcose behandeling niet geheel van uw angst voor de tandarts af.

Vandaar dat we het erg belangrijk vinden om uw angst te verminderen. Daarom is er door Tandheelkundig Centrum Beuningen een speciaal angstreductie traject ontwikkeld. Hieronder ziet u de belangrijkste aspecten van dit traject:

  1.  We nemen alle tijd voor u
  2.  Behandelingen zijn gegarandeerd pijnvrij
  3.  Alle stappen worden tot in de puntjes uitgelegd, zodat u altijd precies weet wat er gaat gebeuren
  4.  Verdovingstechnieken die nauwelijks te voelen zijn.
  5.  U houdt de controle; wanneer u uw hand opsteekt wordt er gestopt (direct!)

De combinatie van narcose en bovengenoemd angstreductie traject is erg succesvol gebleken en daarin onderscheiden we ons van andere narcose centra die met name gericht zijn op uitsluitend behandelen onder narcose.

Snel van je tandarts-angst af

Geen vele en landurige behandelingen om uw gebit weer op orde te brengen. Maar wel adequate nazorg en persoonlijke begeleiding om je angst te overwinnen.
Meer informatie

Meer informatie aanvragen

Vul hier uw email adres in voor onze uitgebreide brochure.

Klantervaringen

Na een aantal jaren niet bij de tandarts geweest te zijn, kwam ik terecht in Beuningen. Had via internet gezocht en de verhalen op de site van Beuningen spraken me het meest aan. Ik was dus niet de enige met angst voor de tandarts! Ik was zo zenuwachtig voor de eerste afspraak, schaamde me ook voor mijn gebit en was bang voor de reactie die ik zou krijgen. Maar ik had me druk gemaakt om niks, wat een ontzettend lieve medewerkers. Ze keken naar een oplossing en niet naar hoe het zo gekomen was. Ik ging, bevrijd van 1000 kg die op mijn schouders drukte, naar huis. Mijn gebit was niet te redden en een volledige prothes was de oplossing. Ik ben nog 2 x teruggeweest om te happen en op 23 nov ben ik onder narcose geholpen. Pijn achteraf heb ik nauwelijks gehad, een paar drukplekjes die door de tandtechnicus zo verholpen konden worden. Ik ben nu 3 1/2 week verder en ik kan weer breeduit lachen! En dat is onbetaalbaar! Het eten gaat steeds iets beter, heb me er al op ingesteld dat het wel een tijdje zal duren voordat dat helemaal goed gaat. Een afspraak maken in Beuningen is de beste beslissing die ik de afgelopen paar jaar heb gemaakt! Bedankt voor alles!

Liselore