Angstvermindering

Nadat uw gebit weer op orde is gebracht onder narcose, is het belangrijk te voorkomen dat de gebitsproblemen weer terugkomen. Ook bent u na de narcose behandeling niet geheel van uw angst voor de tandarts af.

Vandaar dat we het erg belangrijk vinden om uw angst te verminderen. Daarom is er door Tandheelkundig Centrum Beuningen een speciaal angstreductie traject ontwikkeld. Hieronder ziet u de belangrijkste aspecten van dit traject:

  1.  We nemen alle tijd voor u
  2.  Behandelingen zijn gegarandeerd pijnvrij
  3.  Alle stappen worden tot in de puntjes uitgelegd, zodat u altijd precies weet wat er gaat gebeuren
  4.  Verdovingstechnieken die nauwelijks te voelen zijn.
  5.  U houdt de controle; wanneer u uw hand opsteekt wordt er gestopt (direct!)

De combinatie van narcose en bovengenoemd angstreductie traject is erg succesvol gebleken en daarin onderscheiden we ons van andere narcose centra die met name gericht zijn op uitsluitend behandelen onder narcose.

Snel van je tandarts-angst af

Geen vele en landurige behandelingen om uw gebit weer op orde te brengen. Maar wel adequate nazorg en persoonlijke begeleiding om je angst te overwinnen.
Meer informatie

Meer informatie aanvragen

Vul hier uw email adres in voor onze uitgebreide brochure.

Klantervaringen

"Ze kunnen me nog meer vertellen" Dat dacht ik altijd als ik verhalen las van mensen die uiteindelijk een angsttandarts hadden bezocht en daar - na behandeling - tevreden en opgelucht vandaan kwamen. Ik wilde ze wel graag geloven, maar de drempel bleef voor mij eindeloos lang te hoog. Uiteindelijk moet je erkennen dat van uitstel nooit afstel kan komen in het geval van tanden en kiezen. Je loopt na verloop van tijd volkomen voor schut en je gezondheid (zowel geestelijk als lichamelijk) heeft er ernstig onder te lijden. Sinds een aantal weken heb ik een volledige prothese, mijn gebit is onder narcose verwijderd. En nu "kan ik wat meer vertellen" Zo onbewust had ik een soort vijandbeeld ontwikkeld naar alle mensen die werkzaam zijn in de mondzorg. Krankzinnig natuurlijk, maar angst doet rare dingen met een mens. Inmiddels weet ik beter. In het Tandheelkundig Centrum Beuningen ben ik geweldig geholpen en begripvol bejegend door alle medewerkers: de dames aan de telefoon, de tandarts Johan, de protheticus Jan, de assistentes, de anesthesist (wiens naam ik ben vergeten in de zenuwen, schande). Het is echt waar, wat ze daar doen in TCB is mensen helpen. Echt helpen. Het enige dat je zelf moet doen, is bellen voor een afspraak. En durf dat maar gerust!

Anoniem