Angstvermindering

Nadat uw gebit weer op orde is gebracht onder narcose, is het belangrijk te voorkomen dat de gebitsproblemen weer terugkomen. Ook bent u na de narcose behandeling niet geheel van uw angst voor de tandarts af.

Vandaar dat we het erg belangrijk vinden om uw angst te verminderen. Daarom is er door Tandheelkundig Centrum Beuningen een speciaal angstreductie traject ontwikkeld. Hieronder ziet u de belangrijkste aspecten van dit traject:

  1.  We nemen alle tijd voor u
  2.  Behandelingen zijn gegarandeerd pijnvrij
  3.  Alle stappen worden tot in de puntjes uitgelegd, zodat u altijd precies weet wat er gaat gebeuren
  4.  Verdovingstechnieken die nauwelijks te voelen zijn.
  5.  U houdt de controle; wanneer u uw hand opsteekt wordt er gestopt (direct!)

De combinatie van narcose en bovengenoemd angstreductie traject is erg succesvol gebleken en daarin onderscheiden we ons van andere narcose centra die met name gericht zijn op uitsluitend behandelen onder narcose.

Snel van je tandarts-angst af

Geen vele en landurige behandelingen om uw gebit weer op orde te brengen. Maar wel adequate nazorg en persoonlijke begeleiding om je angst te overwinnen.
Meer informatie

Meer informatie aanvragen

Vul hier uw email adres in voor onze uitgebreide brochure.

Klantervaringen

Na 15 jaar niet meer naar de tandarts te zijn geweest omdat ik daar een panische angst voor had opgebouwd moest ik toch wat aan mijn gebit laten doen daar de ene na de andere kies of vulling afbrak en ik mij schaamde voor de mensen om mij heen, het wordt er tenslotte allemaal niet echt frisser op, dus heb ik contact gezocht met tc beuningen. Ik moet zeggen dat ik vanaf het eerste moment van het intake gesprek me zeer gerustgesteld voelde, er wordt eerst een rustig praatje met je gehouden waarna er een "rondje" door je mond wordt gemaakt met het gevreesde spiegeltje, de man moet tenslotte toch iets kunnen zien, maar er wordt niet geprikt of eng gedaan. Daarna worden er foto"s gemaakt en kun je weer lekker naar huis waar je dan na een paar dagen een begroting krijgt toegestuurd, in mijn geval moest er 1 kies getrokken worden en de rest kon gerestaureerd worden, wat mij zeer verbaasde daar ik de hoop voor de rest ook al had opgegeven. Deze week was het dan zover, slik, ik mocht naar beuningen voor mijn behandeling onder volledige narcose, het personeel daar, van receptioniste tot tandarts en anesthesist doet alle mogelijke moeite om je op je gemak te stellen en dat lukt ook nog wonder boven wonder. Ik ben weer thuis en ben erg blij met mijn "nieuwe" gebit, ik heb inderdaad al mijn eigen kiesjes nog op 1 na en het ziet er allemaal weer schoon en wit uit, de oude grijze vullingen zijn vervangen voor mooie witte, ik heb geen napijn, het eten gaat weer een stuk lekkerder en de adem is ook weer lekker fris. Kortom, als je ook zo"n angst hebt voor de tandarts en je "gebit is kapot aan het gaan kun je met een gerust hart naar beuningen gaan.

c.janssen