Angstvermindering

Nadat uw gebit weer op orde is gebracht onder narcose, is het belangrijk te voorkomen dat de gebitsproblemen weer terugkomen. Ook bent u na de narcose behandeling niet geheel van uw angst voor de tandarts af.

Vandaar dat we het erg belangrijk vinden om uw angst te verminderen. Daarom is er door Tandheelkundig Centrum Beuningen een speciaal angstreductie traject ontwikkeld. Hieronder ziet u de belangrijkste aspecten van dit traject:

  1.  We nemen alle tijd voor u
  2.  Behandelingen zijn gegarandeerd pijnvrij
  3.  Alle stappen worden tot in de puntjes uitgelegd, zodat u altijd precies weet wat er gaat gebeuren
  4.  Verdovingstechnieken die nauwelijks te voelen zijn.
  5.  U houdt de controle; wanneer u uw hand opsteekt wordt er gestopt (direct!)

De combinatie van narcose en bovengenoemd angstreductie traject is erg succesvol gebleken en daarin onderscheiden we ons van andere narcose centra die met name gericht zijn op uitsluitend behandelen onder narcose.

Snel van je tandarts-angst af

Geen vele en landurige behandelingen om uw gebit weer op orde te brengen. Maar wel adequate nazorg en persoonlijke begeleiding om je angst te overwinnen.
Meer informatie

Meer informatie aanvragen

Vul hier uw email adres in voor onze uitgebreide brochure.

Klantervaringen

Na 10 jaar mijn angst overwonnen en de stap gezet om een afspraak te maken in Beuningen. De eerste afspraak zat ik huilend en trillend op de stoel. Bij een normale tandarts was ik allang opgestaan maar Johan en zijn assistente bleven mij gerust stellen en stopte ook echt als ik het vroeg. Helaas was mijn bovengebit niet meer te redden en onder moesten er wat kiezen uit. Gisteren 14 januari ben ik onder gehele narcose behandeld. Wat een geweldige behandeling heb ik gehad en wat geven je ze de tijd om bij te komen. Mensen, angst is iets wat we niet begrijpen maar dit begrijpen ze wel in Beuningen. Bel voor die afspraak en ga lachend het jaar 2013 in!!!

Mary